Våre aktiviteter

KAJAKK

Bli med på en dag på Nordfjorden midt inne mellom de høye fjellene, over krystallklart grønt vann og en utsikt du aldri vil glemme. En kajakktur som tar deg bort fra hverdagsstresset og gir deg en opplevelse for livet.

"TROLLBIL"

Bli med på vestlandsk safari hvor du kan ta med hele familien. Her kommer du tett på naturen og får se det meste av fjell, fjorder og fosser fra smeltevann. Briksdalsbreen er en isbre du vil se og er du heldig får du også se havørn.

SKYTTELBUSS

Lurer du på hvordan du skal komme deg til Briksdalsbreen? Vi har shuttlebusser som tar deg med helt opp til kanten av breen og lar deg gjøre det du vil gjøre ved breen før vi kjører deg ned igjen.

RIB BÅT

En tur fylt med fart og spenning, omringet av norsk natur som er til å miste pusten av. Bli med på en adrenalinfylt opplevelse du sent vil glemme på Nordfjorden. Opplev naturen og det vestlandet har å by på sammen. 

ÅPEN TOPP BUSS

Se det flotte, urørte landskapet fra toppen av en buss. På denne turen får du muligheten til å se det grønne Oldevatnet og den flotte Briksdalsbreen. Vi kjører opp til et utkikkspunkt og får muligheten til å ta inn den flotte naturen.