Våre aktiviteter

Kajakk

Bli med på en dag på Nordfjorden midt inne mellom de høye fjella, over krystallklart grønt vann og en utsikt du aldri vil glemme. En kajakktur som tar deg bort fra hverdagsstresset og gir deg en opplevelse for livet.

 

…. Les mer

 

RIB

En tur fylt med fart og spenning, omringet av norsk natur som er til å miste pusten av. Bli med på en adrenalinfylt opplevelse du sent vil glemme på Nordfjorden. Opplev naturen og det Vestlandet har å by på sammen. 

 

…. Les mer

 

Open top bus

Se det flotte, urørte landskapet fra toppen av en buss. På denne turen får du muligheten til å se det grønne Oldevatnet og den flotte Briksdalsbreen. Vi kjører opp til et utkikkspunkt og får muligheten til å inn den flotte naturen. 

 

…. Les mer

 

Trollbil

Bli med på vestlandsk safari hvor du kan ta med hele familien. Her kommer du tett på naturen og får se det meste av fjell, fjorder og fosser fra smeltevann. Briksdalsbreen er en isbre du vil se og er du heldig får du også se havørn. 

 

…. Les mer

Shuttle buss til briksdalsbreen

Lurer du på hvordan du skal komme deg til Briksdalsbreen? Vi har shuttlebusser som tar deg med helt opp til kanten av breen og lar deg gjøre det du vil gjøre ved breen før vi kjører deg ned igjen. 

 

…. Les mer

Olden Adventure

  • Facebook-briksdaladventure
  • Instagram-briksdaladventure

Addresse:

Fjordvegen 1567, NO-6788 OLDEN

 

Telefon:

Briksdal Adventure: +47 57 11 80 70

Olden Cruise: +47 90 12 23 89

Email:

post@oldenadventure.no    

Kontakt oss