Informasjon

OM OSS

Lurer du på hvem vi er? Vi er Olden Adventure, et samarbeid mellom to bedrifter; Briksdal Adventure og Olden Cruise som har Mølla Gjestehus som felles lokasjon for våre aktiviteter. Bli mer kjent med oss, våre aktiviteter og hvem du vil møte om du bestiller aktiviteter hos oss. 

KONTAKT OSS

Har du noen spørsmål rundt aktivitetene våres, maten vår eller bare har lyst til å sende oss en mail? Ta kontakt med oss, vi setter pris på alle henvendelser. 

Er du influencer og vil ha et samarbeid med oss, så er det bare å ta kontakt. Vi svarer på alle henvendelser fortløpende. 

COVID-19

På denne siden vil du finne praktisk informasjon om Covid-19. Vi tar smittevern på største alvor og holder oss derfor til gjeldende retningslinjer i forbindelse med  Covid-19 til enhver tid. Et tiltak vi har gjort er å justere på våre vilkår og betingelser slik at du fortsatt skal kunne drømme, planlegge og bestille nå - uten grunn til bekymringer for konsekvenser.

BILDEGALLERI

Få et innblikk i hva du kan oppleve sammen med oss i vakre Nordfjord og omeng. På denne siden vil du finne flere bilder fra de ulike aktivitetene vi tilbyr, som for eksempel; kajakkpadling, RIB båt og Trollbil-tur. 

 

Drøm deg bort til vakre vestlandet og det du kan få oppleve med familie og venner. 

Kontakt oss

Takk for henvendelsen!