Mat og Drikke

Nyt et lokalt måltid nær Nordfjorden

Med en meny bestående av varierte, kortreiste og lokale råvarer, wifi og en utsikt som tar pusten fra deg, er Mølla Gjestehus en restaurant som er perfekt å slappe av på etter en lang dag ute på fjorden eller oppe i fjellene.

Mølla Gjestehus er en lokal restaurant som fokuserer på å lage god mat fra lokale råvarer. Menyen er satt sammen basert på dagens fangst som du kanskje har vært med å fisket opp. Vi tilbyr mye spennende og varierende retter laget av sjømat og lokalt kjøtt, vi har også vegetartilbud.

                        

Maten kan nytes med en fantastisk utsikt ut over Nordfjord, enten du sitter inne eller ute. Restauranten er åpen hele året og vi arrangerer også innendørs aktiviteter som bingo og spillkvelder.

                        

Mølla Gjestehus er en gammel kornmølle som er bygget i 1920. Huset er nå restaurert og gjort om til en restaurant. Det originale mølleutstyret er beholdt og veggene er dekorert med lokal kunst, og interiøret er basert på motiv fra Nordfjord.

                        

Her kan du spise en god middag med familien eller nyte utsikten med noe godt i glasset med vennegjengen. Eller rett og slett avslutte utdrikningslaget her.

Olden Adventure

  • Facebook-briksdaladventure
  • Instagram-briksdaladventure

Addresse:

Fjordvegen 1567, NO-6788 OLDEN

 

Telefon:

Briksdal Adventure: +47 57 11 80 70

Olden Cruise: +47 90 12 23 89

Email:

post@oldenadventure.no    

Kontakt oss