RIB båt på Nordfjorden

Velkommen til en fartsfylt aktivitet. Opplev de bratte fjellene, grønt vann og brelandskap på nært hold fra RIB båt på Nordfjorden. Med våre to raske RIB båter får du oppleve norsk natur, med fjorder formet av isbreer omringet av bratte fjell og fosser fra smeltevann fra snø og isbreer. 

Husk å bestille på forhånd, slik at du er sikret plass på tur med oss i RIB båt.

Detaljer

Pris:
Voksen (16+ år): 700 NOK

Barn (6-15 år): 450 NOK
Varighet: 45 minutter på fjorden, ca. 20 minutter påkledning og forberedelser    
Sesong: april – oktober    
Vanskelighetsgrad: Enkel    
Minimum alder: 6 år (i følge med voksen/foresatt)
Møteplass: Mølla Gjestehus i Olden
Oppmøtetid: 15 min før bestilt tid.     

Bestilling:
booking@briksdaladventure.com eller

+47 90 13 83 08 / +47 57 11 80 70

Om RIB båt tur på Nordfjorden

Turen begynner ved at vi møtes ved Mølla Gjestehus. Du vil få tildelt en flytedrakt (thermodress). Flytedrakten gjør at hvis du skulle falle i vannet så vil du flyte og holde på varmen. Du blir også utstyrt med redningsvest. Vi tar sikkerheten din på alvor.
                               
Tur med RIB båt på Nordfjorden er en opplevelse du sent vil glemme. Den norske naturen med høye fjell, isbreer og det turkise vannet er et syn som må oppleves. Fra en RIB båt kan man oppleve alt dette i høy fart og med adrenalin. Dette kan gi din norgesferie prikken over i-en. Kanskje du også er så heldig å få se havørn.
                               
Dette er en tur for alle (minimum 6 år). Her kan du ta med deg hele familien, vennegjengen, utdrikningslaget eller partneren din. Vi gleder oss til å se deg!

Vennligst les eventuell «Tilleggsinformasjon» og «Generelle kontraktsbetingelser» før du bestiller.

Værendringer:
På grunn av muligheten for raskt skiftende værforhold, kan det være nødvendig å gjøre endringer i planlagte turer. I tilfelle turen din må planlegges en annen dag eller kanselleres på kort varsel, kan du velge mellom å bli med på den alternative turen eller kansellere bestillingen. I tilfelle værforholdene forverres underveis på turen, kan det være nødvendig å snu eller dra tilbake tidligere enn planlagt. Hvis dette skjer, vil ingen refusjon bli gitt.