Guidet "Trollbil"-tur i Briksdal

En reise langs det vakre smaragdgrønne Oldenvannet. Bli med på en tur til den vakre Briksdalsbreen med skyttelbuss og trollbil. Briksdalsbreen er en av de mest besøkte turistattraksjonene i Norge. Slapp av komfortabelt på den 45 minutters turen langs dalen mens du nyter utsikten over det spektakulære landskapet med fossefall, krystallklare vannet i innsjøene, og den tradisjonelle arkitekturen.

Trollbil ved foten av Briksdalsbreen - Olden Adventure

Detaljer

Varighet: maks 4 timer

Turen starter: fra havnen i Olden

Reisen: 45 minutters tur langs dalen

Pris: 

    - Voksen (15+ år): 750 NOK

    - Barn (6-15 år): 550 NOK

    - Barn under 6 år: 200 NOK

Møtepunkt: 

Møtepunkt er rett på utsiden av sikkerhetsporten etter at du har forlatt cruiseskipet

Olden Adventure ansatte møter deg der og viser deg vei til riktig buss.

Om "trollbil"-turen

Når vi har kommet frem til destinasjonen, da starter den guidede tur med trollbil. Turen starter i Briksdal og tar deg videre til standplassen omtrent 700 meter fra breen. Du vil ha en fin gåtur til breen, inn i nasjonalparken Jostedalsbreen, før trollbilen tar deg tilbake til startpunktet. 

 

Du vil kanskje ønske å ta inn den friske luften og den naturlige skjønnheten av det du ser rundt deg. Det er mange bildemuligheter for deg her. For de av dere som liker å handle, så er det en suvenirbutikk, som innehar mye håndlagde ting fra området. Eller kanskje du vil nyte forfriskninger i restauranten før du blir med til den naturskjønne ruten tilbake gjennom dalen. 

 

Det vil være kontinuerlig service gjennom hele dagen når cruiseskipet er i havn.